top of page
Featured Posts

Mediation in Strafzaken bewijst meer en meer haar maatschappelijke effectiviteit; nu de beeldvorming

Dat Mediation in Strafzaken zich in 5 jaar tijd heeft ontwikkelt tot een waardevolle aanvulling voor de strafrechtketen blijkt niet alleen uit de toename van het aantal verwijzingen over de eerste helft van 2018 (in de eerste 5 maanden: 650 zaken, tegenover 950 over heel 2017), maar ook uit het toenemende slagingspercentage van de behandelde zaken (76,8%).

Wat de afgelopen 5 jaar ook geleerd heeft: Mediation in Stafzaken kan niet bestaan zonder maatschappelijk draagvlak. Daarvoor moeten de resultaten zichtbaar worden. Werk aan de winkel om deze beeldvorming te creëren....lees meer in Infoblad 3 • Mediation in Stafzaken • 06/2018

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Find Hans Nijhout on LinkedIn
  • Find Hans Nijhout on Twitter
bottom of page